söndag 20 september 2009

Klart ni ska åka till Tallin!



Nu kan ni vinna en kryssning för 4 på lyxiga Baltic Queen. Resan är för 1-4 personer till någon av alla deras destinationer, kolla på www.tallinksilja.se för mer info.
För att tävla får ni maila mig er värsta kryssningshistoria till tillclaudiagalli@hotmail.com.
Den kan vara rolig, tråkig, galen, pinsam vad som helst!
Jag utser en vinnare på onsdag den 23/9 23.59.
Lycka till!

13 kommentarer:

Anonym sa...

synd jag aldrig varit på kryssning då=/ De va ju skit!:) haha


//Frida ( www.shooooo.blogg.se )

Anonym sa...

håller detta på att bli en sponsorblogg?

Claudia sa...

Haha, nej verkligen inte, jag fick ett presentkort när jag var på en resa själv, så tyvärr inga glassiga sponsrade resor.

Claudia sa...

Men Frida, hitta på nåt! vad skulle vara det värsta som kunde hända eller det galnaste!?

Mina tankar sa...

Du är för härlig och go som tänker på oss - roliga insitativ :)

Ha en toppen dag och njut av solen om den skiner neröver

Sara sa...

ett minne är på väg :)

Fru R sa...

Oj oj...min värsta kryssning var då jag och min tjejkompis åkte en sväng i mellandagarna för några år sedan. Först försökte vi desperat att bli fulla vid buffén för att hamna på samma nivå som alla möhippe- och svensexegäng. Detta gick inte bra alls, trots att vi var framme vid vinsjälvserveringen stup i kvarten så fick det ingen effekt. Vidare till styrdansgolvet. Där försökte en brådmogen 13-årig pubbekille med lång, fjunig moppemustach och babyblå kostym ragga på oss och han fick god hjälp av sin pappa. Vi flydde i panik till det mer ungdomliga dangolvet där 18-åriga (hoppas vi) tjejer gjorde spontanlapdance på alla killar som satt ner. När vi försökte dansa började ett par plötsligt ha sex mot plexiglaset framför DJ-båset. I taxfree-shopen såldes mjölkvita spritshots i små plastflaskor som såg ut som spermier. Vi gav upp och gick och la oss i hytten - där kom nästa bonus, ett könshår i min koj (heter det på en båt va?!). Vi lyckades i alla fall somna och när vi på morgonen öppnade hyttdörren för att gå till frukostbuffén låg ett par hopkorvade, urklivna solbruna strumbyxor med tillhörande hopkorvade och urklivna svarta stringtrosor i hyttkorrioren precis utanför vår dörr. Puh! Den största behållningen av resan var den ljuvligt lugna och härliga frukostbuffén tidigt på morgonen då fyllisarna just gått och lagt sig... Jag spottar verkligen inte i glaset och är inte på något sätt pryd men på denna resa kände jag mig som en absolutist-nunna. Vill jag verkligen vinna en kryssning....? Jo, det vill jag nog, det kan nog vara ganska trevligt också. Har jag hört! Tack för en bra blogg - keep up!

Fru R sa...

Förlåt, jag bommade att maila. Så nu har du en monsterkommentar istället :-P

evamar - tävlingsblogg sa...

Jag länkar i min tävlingsblogg så kan du få lite mer att läsa:

http://evamar.blogg.se/2009/september/kryssning-23-september.html

Du får ett mejl från mig strax också för jag har en bra historia.

Lillahumlan sa...

Ja det är klart jag ska! ;)

Ett tråkigt minne ligger i din maibox strax. Hoppas den här resan kan bli bättre!

En Mölnbobos Liv sa...

Jag vill vinna denna tävling åt min mamma och pappa. Mamma har varit sjukskriven i många år men har nu blivit utförsäkrad och har det inte så gott ställt. Vore kul att överraska med en resa.

Jag har själv inte varit på så många kryssningar men senast vi var i Åbo så berättade min mamma att när de varit där en gång så hade en full naken man simmat runt i hamnen så färjan kunde inte lägga till då han var i vägen. Fullt med poliser som försökte tala förstånd med killen.

info@annakarlsson.se

Tipsar även om tävlingen här

http://molnboanna.blogg.se/2009/september/vinn-en-resa.html

carolin sa...

dock aldirig varit på kryssning, vilket vore kul att få åka iväg och göra. eller ge det till min pappa så han får en relax helg. det vore nått för han! , vill vinna ändå ;o

jessie sa...

Åh vilket härligt pris! Jag skulle så gärna vilja vara med och tävla, men har tyvärr aldrig fått åka på någon kryssnings resa. =/ Skulle vara så roligt att få åka på en kryssning med sina närmsta! Hoppas jag får vara med ändå =) Håller tummarna!

Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/september/vinn-en-kryssnings-resa.html#comment

Och här är min mailadress: Jesssica.blogg@hotmail.com

Ha det så bra!
/Jessica