måndag 31 augusti 2009

Valp Agility

Nu ska jag åka iväg och ha min första kurs i valpagility.
Det ska bli jättekul, dels för att jag älskar agility och för att det är så kul att se hur valpar är när dom testar saker för första gången.

Idag kommer dom att få prova:
hoppa över lågt hinder
tunneln
hoppa genom rockring

Här är en video på en tjej som heter Silvia Trkman. Hon är grym på att kombinera lek med träning. Här tränar hon en valp som är 5 månader i agility.


Vi hörs sen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

hej! jag satt med min två-åring idag, (som nästan varje dag), och tittade på barnprogramet Ozo eller hur det stavas och blev lite sentimental när jag hörde att du gjorde rösten till en av karaktärerna. Tänk här sitter min dotter och lyssnar till din röst varje dag. En röst och tjej jag såg varje vardag i skilda världar i flera år när jag var tonåring. Från raggarbruttan Frida till barnprogramsfigur. :) Kramar på dig!

Claudia sa...

Haha. Ja, mycket ska man göra.

lina_asken sa...

Satt och tänkte på när jag läste inlägget på när min farfar skulle ta med sin då lilla retrivervalp, ludde på sådan Agility kurs. Gick inte alls, enbart busig och vild. Gjorde inte ett rätt, hjälpte inte hur länge han höll på. Men ludde var söt iaf. Hoppas man själv skaffar hund i framtiden:)