fredag 24 oktober 2008

Jag har provfilmat idag. Fy fan.

Idag var jag på värsta sortens provfilmning. Ett företag. Jag har varit där en gång förut och jag tyckte att dom var dumma i huvudet redan då. Men det var så många år sedan så nu när dom ringde så hade jag förträngt det tror jag. Tyvärr. Det började igår. Dom ringde och ville skicka manus. Visst. Jag fick mail. Hej Emelie! Jag mailade tillbaka. -Var det här till mig? Och det var det tydligen. Sen kom jag dit idag. Fick en lapp i min hand. Skriv på här. Du förbinder dig att göra jobbet. 9 reklamfilmer för två kronor. Typ. Tjena. Jag sa att jag absolut inte fick skriva på någonting utan att min agent hade tittat på det. Not true. Stämmningen blev bad. Very bad. Snorkfröken jag pratade med snörpte ihop ansiktet och tyckte att det var bra betalt för så kort visningstid (6 mån), det är bara ICA filmerna som har kortare visningstid, sa hon. Då kunde jag inte vara tyst.- Ja, jag har gjort ICA filmer och jag fick samma betalt där för 1 film som ni erbjuder för 9. Nu hade jag lackat ordentligt. Jag behövde inte skriva på. Prussifittluskan visade in mig i ett rum och provfilmningen satte igång. Förnedring på hög nivå. Jag stod med en stor miniräknare och skulle låtsas att det var den nyaste mobilen. Hon på andra sidan kameran. Och en iskall stämning i luften. Sen fick jag gå. Jag vill inte ha det där skitjobbet av den där skitcastingfirman. Jag vill helst att dom tar Emelie.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja man kunde ju kanske tro att d hade ändrats efter som d va många år sen du var där sist o provfilmade! Tråkigt att det skulle behöva bli sådär! Men nu är det fredag o helg så hoppas du får en trevlig sådan!

Anonym sa...

haha.. emelie, aha, va fan det borde ju i allafall kunna skriva rätt namn.. vet de inte vem de vill anlita så tycker jag fan inte jobbet kan vara nåt värt.. vilket det tydligen inte var eftersom de bara erbjöd dig två kronor.. och då bevisar de bara att de INTE vet vem du är..

För du är värd mer än så...

Claudia sa...

Tack Michelle! Jag är ju iallafall värd typ 5 kronor.

Anonym sa...

hahahaha

Anonym sa...

haha.. om jag fick bestämma och om det företaget jag jobba på skulle göra en reklamfilm skulle du lätt få 20:-, lunch och gratis av vår produkt... men nu är det ju inte jag som bestämmer.. och vi kommer nog inte göra någon reklamfilm...men OM!!!