fredag 24 oktober 2008

Jag gästbloggar idag!

Jag har fått den stora äran att gästblogga på Kristoffer Appelquists blogg. Jag känner mig väldigt hedrad. Jag lärde känna Kristoffer genom Extra Extra. Jag hade hört så mycket gott om denne man och allt stämde. Så Kristoffer Appelquist är inte bara fantastiskt rolig han är fantastiskt trevlig också. Och denna vecka är han på semester i Italien och hälsar på mina stamfäder så då fick jag äran att skriva ett inlägg på hans blogg. Check it.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tänkvärt inlägg i hans blogg! Fler sånna här i din blogg =). Ämnen med lite finurlighet bakom på ett nytt sätt. Kul o läsa som sagt för det var ett nytt sätt att läsa din text på. Positivt! Jag undrar om ordet dongel kommer från att vi ibland säger Dingelidong? Nåt som hänger o slänger lixom. O sen har dem lixom lagt på några bokstäver där på slutet för o skapa ett eget ord för en grej som hänger o dinglar ut från datorn ;)

Anonym sa...

Hej Claudia!
Vad kul att du bestämde dig för att fortsätta. Vi är nog ganska många som uppskattar och tycker om att följa dig. Keep up the good work!

Claudia sa...

Tack Milla!

Anonym sa...

Vart har du dina rötter?

Claudia sa...

Italia my friend.