lördag 17 oktober 2009

Böket....eller Besväret

Om jag någon gång skulle flytta till Oskarshamn så skulle jag bo i "Besväret" som det kallas, tydligen för att det är kullerstenar och lite svårt att gå. Jag tog självklart fel och kallade det för Böket och det sa jag högt och stolt till alla på Kick Offen. Men Besväret är det alltså och inte Böket. Men otroligt fint är det.

Har ni varit där?








3 kommentarer:

Ellie sa...

Wow det ser hur gulligt, mysigt och fint ut som helst! Där skulle jag nog kunna bo allt :). Är så lätt att man snöar in på storstan har jag kommit på! :P

Bodde i hus t jag flyttade hemifrån (uppvuxen i Täby) och bor nu 10min med tbanan fr sthlm city.

Men nu när jag snart e 26 och är mer än sugen på att skaffa hus har jag kommit på så många mindre orter jag faktiskt skulle vilja och kunna bo på, för nåt/nåra år iaf.... som d känns nu ;). Tex. Helsingborg, Ny- eller Norrköping, eller uppe i norrland i Lyksele eller liknande :D. Tänk då skulle man kunna köpa sig en herrgård nästan för samma pengar som man får för en större lgh här i Sthlm! galet eg. ;)

Anonym sa...

Ja besväret är helt underbart, centrala oskarshamn med parken är hur fint som helst, hoppas jag det var ett antal år sedan sist.

Anonym sa...

åå de såg jätte mysigt ut!!:)):)) har inte varit där, men av bilderna att dömma förstår jag att de är där du skulle vilja bo om du flyttade dit:))) super mysigt såg de ut!:)

//Frida ( www.shooooo.blogg.se )