söndag 27 september 2009

Så sjukt hurtig, nästan läskigt


(dom här åt vi igår, fantastiskt gott)

Godmorgon! Eller god förmiddag.
Jag gjorde det idag igen! Jag sprang dem där 5,5 km-slingan.
Men benen var ganska trötta sen igår så det kändes inte som att mina ben och min överkropp samarbetade. Överkroppen var pigg, benen följde mest med. Men jag gjorde det och nu är det skönt.

Oj, MrS kom just med en räkning som han hade hittat i nån väska, den skulle varit betald för 6 veckor sen, oops. Jaja.

Idag ska vi titta på lägenhet!! Spännande!!
Den är väldigt fin, men det är 4 trappor utan hiss. Jag vet, man är ung och så men hur är det att bo utan hiss? Är det nån av er som vet?

Sen blir det bowling med tutto la familgia. Det ska bli mycket intressant. Jag tror nog at kameran får följa med då.

Puss!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag och min sambo bor på fjärde våningen utan hiss och med två stora hundar. Inget jag rekomenderar. Man kommer alltid hem helt svettig efter att ha sprungit upp för alla trappor, jobbigt med hundarna också, att bara gå ut på en liten kissrunda blir ett helt projekt. Vi letar för fullt efter en ny lägenhet för våran är inte ens värd det... Ja detta är då vad jag tycker om att bo på fyra trappor utan hiss.. Behöver ju inte vara så för alla.. Kram

Anna sa...

Jag bor på fjärde våningen utan hiss. Jag skulle säga att det både är skönt och jobbigt. Skönt på det sättet att det inte är så mycket folk som går förbi utanför eftersom det bara finns en lägenhet på samma våning och två ovanför och är ett extremt lyhört hus jag bor i.
Men sen är det extremt branta trappor i huset där jag bor så man blir extremt trött av att gå i dem.(Gick upp till en kompis som bor på sjätte våningen för ett tag sedan och blir mycket mer trött när man går i trappan här hemma) Man tycker att man borde vant sig nu efter snart fyra år här men tydligen inte. sen när man varit och storhandlat är det ingen vidare hit heller. Och när man ska flytta får man se till att ha mycket folk som hjälper en. Min bror & pappa höll på att få fnatt när de skulle bära min stora bokhylla. Men den kom ner & upp. Bodde här i andra hand först så var tvungen att tömma lägenheten för en månad för att den skulle renoveras innan jag fick kontraktet. Då var de inte allt för glada på den där bokhyllan haha

Kaos-Anna sa...

Om ni får barn i framtiden så kommer det att bli olidligt. Vagnar och ungar gör sig dåligt i trappor..

charlotte sa...

Don´t do it!!! Det är hemskt

Anonym sa...

Hej! Jag bor på tredje våningen utan hiss. Det är rätt så jobbigt då man ska bära upp matkassar. Men jag försöker se det från den ljusa sidan, jag får lite extra motion:)
/Hanna

Kristina sa...

Jag bor på 4e vån utan hiss =) Tycker inte det är några problem alls, det jobbiga var bara när man flyttade in och skulle bära soffa, säng å allt annat tungt =) Men jag trivs så himla bra med att bo så högt upp.
Å man går ju lite extra då =)

Hoppas den är fin!!
KRam

Frida sa...

Ojojoj jag har bott tre trappor upp utan hiss, tre lååånga trappor, i två år och det gick bra men fy vad jobbigt det var att storhandla, att bära upp tunga saker...man suckade ett antal gånger över dom där trapporna! Nu bor vi på botten våningen och det är underbart!

Madeleine sa...

bor också 4 trappor utan hiss. det är ju inte jättekul. inget att rekommendera för någon som tänkt skaffa barn när de bor där.
sen tror jag att anledningen till att min kropp inte förfallit totalt är att jag går i dessa nedrans trappor varje dag.

när vovvarna var små och skulle bäras var det lite jobbigt ibland. och när det är tvättdax i tvättstugan är det blä.