fredag 31 juli 2009

Godmorgon


Jag sitter i studion med lurarna på och lyssnar på Röyksopp och Robyn. Bra låt. En låt som jag verkligen kommer att komma ihåg som en "Morgonpasset-Sommar-låt".
Idag känner jag mig pigg och utvilad, men Simon sa imorse att 30 minuters sömn på dagen är som 2 timmars sömn på natten, så det betyder att igår på dagen sov jag 18 timmar och då är det väl inte så konstigt att jag är pigg.
Har ni hört den teorin någon gång?
Idag är en bra dag för, tamtadaa...MrS kommer hit!
Vi har ju varit ifrån varandra extremt mycket den här sommaren, och det har faktiskt gått bra, men nu känns det skönt att han kommer hit en vecka. Det blir ju ändå lite ensamt ibland.
Men han kommer inte förrän vid 22.30, så innan dess ska jag städa, handla hem lite goda grejer, kanske lite rosé? Har ni nåt tips på nåt lätt man kan laga och äta sådär lite senare på kvällen?
Puss och godmorgon!

4 kommentarer:

Björn sa...

En sak man kan fixa till som dessutom går snabbt är pasta, pesto, keso. En liten burk keso, ett par teskedar pesto av valfri sort. Blanda i en skål och sen är det bara koka pastan och blanda i den. Går att lägga till annat som tonfisk eller musslor eller vad man vill. Kanske inte riktigt fredagsmiddag men enkelt och väldigt gott.

Anonym sa...

Det är aldrig försent för Chokladfondue med exotiska frukter...

// Fru Olsen

Anonym sa...

Hej! Ha en Beautiful day du med, Claudia!

/Hanna

Ellie sa...

Japp, ang det där med sömnen har jag oxå hört att det är så! =). Jag skulle köpt färska räkor gjort en gräddfilssås o nån god ost till det om ni ska äta efter 22.30. Gott o inte sådär proppmättande att äta sent :). Om ni gillar räkor förståss ;)