fredag 26 juni 2009

R.I.P Michael Jackson


2 kommentarer:

Alice sa...

R.I.P Michael, hoppas att du har det bra där du är nu! <3

Jag sänder en tanke till hans familj, och framför allt till hans barn, jag hoppas dem får känna styrka mitt i sorgen och att dem verkligen känner att han alltid kommer finnas med dem ändå och att dem tar sig tid att sörja för det behövs, det vet jag. Jag hoppas att dem ändå kmr få det bra även om MJ är borta, jag tänker på dem !!

VILA I FRID MJ! <3

Anna sa...

R.I.P Michael <3

Min dotter älskade micheal, hon dyrkade honom som en gud nästan.. jag förlorade min dotter i cancer för 1.5 år sen när hon var 17år och hennes sista önskan var att vi skulle spela MJs låtar på begravningen vilket vi självklart gjorde, och om hon hade levt idag hade hon blivit förkrossad. Jag är djupt berörd och ledsen över det som hänt och jag hoppas att MJ nu kommer vila i frid, mina tankar går i dag till hans nära anhöriga eftersom att jag vet vad dem får stå ut med och vad dem känner eftersom att jag själv vet hur det känns att förlora någon man älskar!

En av världens största artister genom tiderna är borta, men jag hoppas att han får det bra där han är nu och att han vakar ner över sina barn!

R.I.P Michel, ta väl hand om min lilla felicia där uppe i himlen nu!

<3