fredag 1 maj 2009

Tävling! En resa med båt!


Nu har ni chans att vinna en resa med Baltic Queen som jag brunchade på förra helgen! Resan är för 1-4 personer till någon av alla deras destinationer, kolla på www.tallinksilja.se för mer info. Allt du behöver göra är att skriva i kommentarsfältet varför just du ska få åka och med vem/vilka. Länka gärna till tävlingen i din blogg om du vill. Lycka till. Tävlingen pågår till måndag 4/5 klockan 22.

42 kommentarer:

Marika sa...

Jag skulle ta med min mamma och min mormor.
Mamma jobbar hårt och skulle behöva komma bort från vardagslivet.
Mormor kommer inte ut så ofta och skulle uppskatta att få åka båt eftersom det är det roligaste hon vet,men morfar inte tycker är roligt.

Therese B sa...

Hej Claudia!
Jag är gärna med och tävlar! Lustigt att just denna tävling kom upp nu, jag och min bästa tjejkompis skulle nämligen ha åkt till Riga den här helgen. Dock blev det inte av pga ekonomiska skäl, därför hoppas jag nu kunna få chansen att bjuda henne på en resa! Så, ja skulle alltså ta med bästa vännen som alltid finns där och ställer upp..!
Hoppas allt är bra med dig!

http://tessi10.blogg.se/2009/may/tavlar-igen.html

Unknown sa...

Ahh... would be so nice to have a cruise! I have 2 small kids and not so much money. :(

Love your blog and your work!

PS: Sorry for English. My Swedish isn't the best one...

Helen sa...

Hej
Jag vill gärna vinna. Förr kunde man åka här ifrån Umeå till Vasa jättebilligt. Mysigt var det. Nu har dom tagit bort taxfree och det är svindyrt och det finns inte ens någa nöjen på båten. Därför vore det underbart om jag kunde vinna och ta med min man på en kryssning.

Fattygirl sa...

Senast jag åkte kryssning var jag så liten att bollhavet var största upplevelsen! Nu är jag 23, tar magisterexamen i företagsekonomi och det hade varit en rolig examenspresent att få ta med min pojkvän ut på havet (men vi skippar bollhavet denna gång!)

Johanna sa...

Hej claudia!
Jag skulle vilja vinna biljetterna, och bjuda min familj. vi har haft en svår tid nu då min pappa blev sjuk, han kämpar nu varje dag för att komma tillbaka. därför skulle jag vilja bjuda honom, och min familj på en liten båttur för att koppla bort allt som hänt och bara umgås med varandra.
Allt kan hända, ta vara på varann man vet aldrig när tiden tar slut!
Efter detta som har hänt vet man verkligen vilka som betyder mest i ens liv, familjen!

Kram

Lisa sa...

Jag skulle gärna vilja vinna. Skulle ta med mig min mamma och syster eftersom vi sällan får chans att umgås.

Anonym sa...

Jag och min andra hälft, Em, bor i Malmö. Vi umgås varenda dag, vi gör allt tillsammans! Dock flyttar jag upp till Sthlm till sommaren för att plugga till hösten, så fort vi pratar om det så börjar vi båda två lipa. Ett liv utan Em är för mig som ett glas O'boy - Det funkar.. men är inte ens hälften så gott.

Jag skulle ta med mig Em och ha resan som en riktig get-together-resa. Intensivt och kul!

/Hanna

Linda sa...

Jag skulle ta med mig min arbetssökande make som behvöer lite krydda i sitt liv förutom mig. Han har sökt över 100 jobb bara i år utan resultat. Vi skulle njuta sååå av att få komma iväg och tänka på annat än jobb och ekonomin.

Amy sa...

Om jag vann skulle jag ta med mig min älskade sambo. Han har problem med knät och har väntat (och fortfarande väntar) på operation sedan mitten av feb. Han har mest suttit hemma och är uttråkad som få. Hade varit kul att också fira vår treårsdag (förlovningsdag alltså) på en liten kryssning.
Inlägg på bloggen kommer också!! =)

Frida F sa...

Jag satsade hårt på kärleken och sade upp mig på mitt jobb, flyttade till den nya staden... finanskris... fick inget jobb, fick till slut ett som tog slut och nu åter igen arbetslös... med lägenhet och världens underbaraste kille.

Skulle verkligen vilja komma iväg på en kryssning med min underbara Sambo. Vi har fått avboka en bilresa till Italien och vinner vi denna resa får vi åtminstone njuta av vatten, trevlig båttur, och nya ställen.

Länk till min blogg där jag även nämner denna tävling: http://frida.intercorner.net/?menu=blogg+-+2009-05-02%2C+22%3A20

Örjan sa...

Är just nu bara en ensamstående trött 5 barnspappa som skulle behöva en tur med några kompisar och bara prata vuxenprat. Och varför inte på en kryssning. :-)

Sandra F sa...

Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna tävling. Dels för att jag aldrig vinner i tävlingar / aldrig gjort och dels för att det vore super härligt att kunna överaska några vänner med att bjuda dem på en kryssning :) ..
Jag hoppas på det bästa nu Claudia!
Kram Sandra.

Anonym sa...

Hej!

Jag skulle vilja vinna för att unna oss att komma bort lite. Är föräldraledig just nu, och det e inget lyxliv man lever. Föräldrapenningen e inget man hurrar över varje månad. Så åka på ngn kryssning finns inte i vår budget just nu...Vara småbarnsförälder är krävande, skulle dock aldrig byta bort min underbara dotter. Men vi skulle behöva komma iväg allihopa, lyxa till det eftersom man inte råd annars. Bara få lite ombyte. Just nu e det lätt att man bara glömmer bort varann i denna vardag. Vore så skönt!

/Heidi

Sara sa...

Provar och se fall jag har chansen att vinna.
Varför jag skulle vilja vinna?
Det finns en orsak till detta. Detta år som har gått har varit otroligt tufft som förälder, skulle verkligen behöva ladda om batterierna och fylla på med nya krafter. Så att jag kan vara den förälder som min dotter förtjänar.
Den jag skulle vilja ta med mig är min tjejkompis som har själv jobbigt just nu.

evamar sa...

Jag skulle vilja ta med tre av mina närmaste arbetskamrater på en resa för att komma ifrån jobbet en stund... Vi har fått tuffa sparkrav och kämpar och sliter i offentlig verksamhet för att ge andra människor ett bättre liv men har själva ingen guldkant att se fram mot. En gemensam resa med rekreation vore guld värt!

Har länkat här:

http://evamar.blogg.se/2009/may/batresa-4-maj.html

Moa sa...

Tjena.
Vilket roligt pris=)
Skulle jätte gärna vilja vinna som alla andra så klart;-)
Skulle ta med min tvillingsyster och min mamma. Vore roligt=)
Har inte varit på semester sen mamma och pappa skilde sig:(
Så det vore roligt att få göra min syster och mamma GLADA
och få åka på en liten semester=)
Moa 15 år=)

Kicki M sa...

Åh vad jag skulle vilja,
"kasta ankar" på TallinkSilja.
Högt på sommarens önskelista står,
sjunga karaoke och skaka rumpa on the dancefloor.
Öppna portarna till baren och taxfree,
för här kommer äntligen vi!
Sambon, jag och ett annat par - det är gänget som far.
Så snälla Claudia - let me win,
partyglada norrlänningar behövs i Tallinn!

kicki_m1@hotmail.com

=)

Unknown sa...

Jag skulle vilja överasska min pappa som behäver komma bort från den tuffa verkligheten ett par dagar..Han är en underbar med människa som ger..Men sällan får tillbaka i samma klass, nu är det min tur att göra det för han som han gör för andra.så med dessa biljetter få ge han å få se hans underbara skratt..

Så därför tycker jag att min motivering slår allas..:))
Tack för en bra blogg...
Länkar hit i min blogg så klart.. : // Maria

Anonym sa...

Jag vill gärna ta med mej min syster och hennes man.
Hon är sjukpensionerad sedan många år, men de har ställt upp för mej i vått och torrt, genom min sons drogproblem och avlidande och min skilsmässa och bröstkancer.
Elisabet
liveleisurely [at] yahoo.com

Anonym sa...

Jag skulle ta med min syster. Hon har gått genom så mycket. Hennes man dog av kancer, sedan fick hon kancer, så dog hennes son och nu har hennes nye man hittat en annan. Det har allt varit så svårt för henne.
Siw
Siwsoderman {at} yahoo.se

En Mölnbobos Liv - Mammablogg sa...

Hej!
Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle vilja vinna resan då jag och sambon skulle behöva lite barnledigt, sen vill jag även bjuda med mina föräldrar som brukar åka men inte har råd i år.

Har även länkat här

http://molnboanna.blogg.se/2009/may/batresa.html

info@annakarlsson.se

Maria sa...

Hej klar jag är med och tävla:)
Jag skulle ta med min sambo ut på en båtresa om vi van han behöver komma från jobbet i ett tag och vi behöver få lite tid för varandra
när vi har en liten bebis på fem månader så skulle de vara skönt att komma bort en stund bara han och jag :)
min mail är misenfisen_bruden@hotmail.com

Karin (Albins mamma) sa...

Hejsan! Jag är gärna med och tävlar. Detta är precis vad jag och min sambo skulle behöva. Vi har en son på 8 månader som vi har haft ganska tufft med och inte varit ifrån nånting. Och vi har inte varit nånstans på två år. Så det skulle absolut inte sitta fel att få fara iväg och få rå sig själv och varandra. Skulle nog ta med oss min sambos syster och hennes karl också, för dom kommer sällan iväg på saker dom också då dom har en liten son.
Jag har länkat till tävlingen här : http://albinsmammatavlar.blogg.se/2009/may/tavla-om-batresa.html

TESS sa...

Jag skulle åka med tre av mina bästa vänner. Det skulle vara så underbart skönt och komma bort lite och skulle vara ett perfekt avslut på ett utmattande skolår. Och lite avkoppling före det kommande sommarjobbet!

t.wahlsten@hotmail.com

Josefine sa...

Jag skulle tagit med min mamma som nu har varit sjukskriven i 3 år efter en allvarlig arbetsskada. Nu riskerar hon att bli utskriven av försäkringskassan så hon skulle verkligen behöva skingra sina tankar lite.

Kram, Josefine. bonne20@hotmail.com

Jennifer sa...

Jag skulle ta med min pojkvän och två gemensamma kompisar. Har aldrig åkt med någon annan än mamma och skulle tycka att det vore superkul att få åka med jämngamla kompisar och ha lite roligt.

Maria, Jonas & Inez sa...

Hej

Om jag blev den lyckliga vinnare så skulle jag ta med min fru och våran dotter. Som ungaföräldrar har man inte hunnit se så mycket av världen och det är alltid trevligt att resa med sin underbara familj :)

Kamilla sa...

Hello!!

Jag är jättegärna med och tävlar. Om jag vann skulle jag ta med min sambo och mina två barn. Vi har inte gjort nåt kul på länge, på grund av att skolan suger så mycket tid och energi.....

Andrea sa...

Jag skulle vilja åka med min sambo, mamma och pappa, vi skulle nog behöva komma bort allihop mitt i stora husrenoveringar och stress.

Joakim sa...

Jag skulle ta med min bästa vän för att jag nyss svek henne vilket jag ångrar innerligt, och jag skäms. Därför skulle jag vilja ta med henne på en kryssning för att gottgöra henne. Hon är min allra bästa vän, och jag vill inte förlora vår härliga vänskap som gör mig så glad. Därför vill jag bjuda henne på en båtresa.

Ha det bra Claudia.
Mina mailadress: ZoneDone@hotmail.com

Lizelotte sa...

Hej!
Jag skulle ta med min mamma och pappa som arbetar jämt både med jobb och privat (har flera hus och skog). De ställer alltid upp och det känns som att man nästan aldrig gör något tillbaka. De skulle verkligen behöva komma bort och bara tänka på något annat ett tag. De har pratat om att vi ska åka iväg på en båtresa och därför skulle det vara underbart att få bjuda dem på denna.

Kram Lizelotte

Ulrika Jansson sa...

Jag skulle vilja vinna denna tävling för jag har åkt båt en gång fför 2 år sedan en julkryssning. Men skulle vilja åka nu pojken och jag har pratat om det så varför inte vinna en tävling :)
Jag har länkat från min blogg :) http://ulllrica.blogg.se/2009/may/tavling-en-resa-med-bat.html

Anonym sa...

Jag skulle ta med min pojkvän och vårat kompispar Sandra och Patrik, för att vi alla skulle kunna ha en romantisk och rolig båtkryssning!
Vore en bra studentpresent till oss alla! :)

/ Persikan

html: jessii7@hotmail.com

Amanda sa...

jag tror att jag skulle ta med min syster, mamma och pappa :) det skulle vara kul, för vi gör inte så mkt med varandra längre, så det skulle betyda grymt mycket! Jag länkar till din blogg också :)

blogg; www.photoher.blogg.se

Anonym sa...

Jag skulle ta med mig mina 3 närmsta tjejkompisar. och överraska dom nu när vi sitter med vår sista tenta innan vi blir riktiga vuxna.

Det skulle vara en underbar examenspresent till oss alla!

Christine

b04cei@student.lth.se

Mammamucklan sa...

Jag vill tävla.

Jag skulle ta med mig min sambo och våra två barn. Vårt yngsta barn håller på att utredas för en eventuell hjärnskada, så vi skulle behöva komma ifrån vardagen och tänka på något annat en stund.

Anonym sa...

Min man och jag skulle behöva komma bort ett tag tillsammans, skulle åkt tidigare i vår men la pengarna på renovering i stället. Man kan inte få allt sägs det men kanske...
svartakatten@live.se

Emilia U sa...

Hej!

Jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart 5 år (jag är 22och han är 24). Under alla dessa år så har vi haft distansförhållande, avståndet är ca 23 mil och det är bara riktningen som har ändrats de senaste åren. Vi träffas ca en gång i månaden vilket är "underbart men kort". Vi har aldrig nånsin varit på semester så därför hade jag så gärna velat vinna en kryssning, det skulle vara en jätterolig upplevelse som jag tror att både jag och min pojkvän skulle älska!

Mvh Emilia (emilia.utsi-walin@hotmail.com)

Jessie sa...

Hej! Så rolig tävling! Jag vill gärna vara med och tävla! =)

Om jag vinner så skulle jag vilja ta med mig min familj för att de förtjänat verkligen att få åka bort en stund och få slappna av. Just nu är det mycket här hemma och jag tror att vi alla skulle må bra utav att få komma ut lite. =D Skulle vara så otroligt roligt också. Hoppas verkligen att jag vinner!

Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/may/vinn-en-resa-med-bat.html#comment

Och här är min mail adress: Jesssica.blogg@hotmail.com

Ha det så bra!

Josie sa...

Den här tävlingen vill jag vara med i, jag älskar att kryssa och tallinksilja är dom enda jag får resa med pga åldersgränserna. /:

Jag skulle ta med några kompisar, eftersom vi är fattiga studenter och sällan har råd att åka bort annars.
Senaste 2 åren har jag ständigt varit sjuk (bla gjort en gallstens operation och gått igenom div undersökningar), jag har ont i princip varje dag, men när jag hittar på roliga saker så tänker jag inte lika mycket på det, därför vill jag gärna åka på kryssning!

Sofie sa...

Åh vilken underbar tävling, Jag skulle vilja vinna och bjuda min Mamma och Pappa på en båt resa, skulle kännas bra att för en gångs skull ge tillbaka något som betyder mycket för dom. Och dom älskar verkligen att åka kryssningar. Och även att kunna umgås med dom när dom gör något dom älskar! Tack för en fin tävling Kram/Sofie
Fie_lindgren@hotmail.com