söndag 9 november 2008

Who are you?

Söndagsfavorit i repris.
Jag har gjort det förut och jag gör det igen.
Jag frågar: Kära du. Vem är du? Jag är nyfiken. Hur hittade du hit? Eller svara vad du vill. Jag är bara barnsligt nyfiken på vilka mina vänner på bloggen är?

22 kommentarer:

Sofia sa...

Sofia här, hur jag hittade hit via någon annan blogg första gången minns inte vilken i dagsläget.

Nilla sa...

Hej Claudia

Vad kul att jag hittade Din blogg. Igår kväll tittade jag på Svensson, Svensson och efter det satt jag och kollade Bloggtoppen och hittade till Din blogg. Du är så fin och vad kul att Du också gillar hundar och loppis! Jag är en 52 årig sjukpensionerad "tant" från Blekinge som bor med min familj, hundar och katter ute på landet. Det hade varit jättekul och Du ville titta in på min blogg: www.blankatorpet.blogspot.com

Ha det så bra och sköt om Dig.
Kram från Nilla

Anonym sa...

Camilla heter jag, kommer från den norra delen av detta avlånga land. Fyller snart 30, har lite ångest över det, men jag överlever :). Nu kommer man snart att vara i trettio års åldern, ett helt nytt årtionde.

Hittade till din blogg via bloggportalens topplista.

Ha det bra!

Claudia sa...

Milla,
det är toppen att vara 30!

maddy sa...

Vet inte riktigt hur jag hittade hit första gången, men nu är jag fast :D Maddy här, 24-årig lärarstudent ifrån Småland. Hundägare och intresserad av att börja med agility med vovven, men jag vet inte om jag vill vara på våran brukshundsklubb här hemma, dom är inte bra alls...

Anonym sa...

Martin här :) 24 årig kille..
Jag såg reprisen av Robin på tv och då tänkte jag..googlar ditt namn så får vi se vad som kommer fram..så hitta ja din roliga blogg..man minns ju "Frida" så klart..

Anonym sa...

Anna 20 från sthlm med dom fula tapeterna :)
Ja sökte på nätet med tanke på att ja gillat dig sen skilda världar haha

Anonym sa...

Jag är Carro! 17 år, går andra året på gymnasiet. Har alltid gillat dig, och en dag hörde jag rykten om att du hade en blogg så vad gör man, om inte kutar till datorn och letar upp den ;P

Emilias sa...

Emilia heter jag, lärarstudent! Hittade dig genom Blondinbella när ni var med i Extra Extra samtidigt! Sen var jag fast :) Du verkar vara en toppen tjej!

Anonym sa...

Eli 31 år, halvtidsjobbande 2-barnsmamma boende på landet utanför uppsala..
Har följt din blogg ett tag och lämnat nån kommentar tidigare!
Som jag sagt tidigare så va det lätt att fastna för din blogg, du verkar va en jordnära och trevlig tjej -fortsätt så!
Vill du veta vem jag är så har jag en blogg, skicka nog den adressen förut med..?
http://carli.blogg.se

Kram från Eli

Anonym sa...

jag hittade hit via en annan blogg, vilken minns jag inte. kan tänka mig att nån kan ha hittat hit via mig. har länkat till dig på min blogg :).

Maria heter jag.
Jag är en tjej på snart 25 år. arbetslös :(.

kollar in några ggr per dag här :)

Anonym sa...

Hej! Jag heter Matilda, 18 år, går i trean på gymnasiet... Jag hittade din blogg bland kommentarerna till ett "Misses Lista"-inlägg, gillar det programmet sjukt mycket förövrigt! Diggade dig även i Extra Extra och så, du verkar vara en störtskön och rolig tjej! Kul att du håller på med hundar också, min familj har tre hundar :)

hannahgange sa...

Jag är en 25-årig bildlärare från småland =) hittade din blogg av en slump när jag surfade runt... har dock katter hemma, men gillar loppis precis som du! Annars målar jag tavlor och annat... hälsningar hannahgange

Anonym sa...

Hallå du :)
Hur jag hittade hit..tror det var Johan Hedman som tipsade Chrille (spännisen på Misses-lista) och därefter slank det vidare till mig..flickvännen som var med under inspelningen. Spännande att läsa och himla roligt att följa vad som händer i ditt liv :)
Hade gott!

Anonym sa...

Jag tror jag googlade på ditt namn av nån anledning eller så hittade jag hit via någon annan blogg. Jag är iaf en tjej på 24 som bor strax utanför sthlm, i västerort i egen lgh. Jobbar deltid, har familj som har hund som jag oxå är uppvuxen med. Saknar honom som fan nu sen jag flyttade hemifrån för några år sen. Har sett dig från och till sen Skilda världar tiden. Där följde jag dig o alla de andra slaviskt! :P

Claudia sa...

Vad kul att ni gillar min blogg och att ni hänger här!

Anonym sa...

Hej du vackra människa.
Jag sträcker fram handen och säger - Jag heter Giesela
Bor på en ö i stockholms norra skärgård. Uppväxt i stockholm. har man och 2 barn 8 & 12 år gamla. Dig såg jag första gången i Skilda världar ;0)... Bloggade runt och fann dig.
Ha en underbar vecka och välkommen in till mig på
www.realrinse.se
Kram Giesela

Nettan sa...

Min mamma "tvingade" mig att kolla in din blogg ;) Jag är en tjej från Blekinge som bloggar lite för skojs skull, skulle gärna se att du kikade in och tittade lite! Finns en länk där till bloggen dalahavens.blogspot.com som är min och sambons blogg!
Finns nog lite bilder på min hund, jag är nämligen en riktig hundmänniska! Kram

Christer sa...

Hej Claudia! Både min svärmor (Nilla) och sambo (nettan) har påpekat att din blogg verkar intressant så nu är jag här! :D Jag minns dig från Skilda världar och Ica-reklamen! Jag är en kille från Bergslagen som hamnat i Blekinge. Jag är utbildad kock, så om du vill anställa en privat kock för en kväll så är det mig du ska söka upp. :D Ha det bäst!

Claudia sa...

Christer, säg inte för mycket, jag är nämligen sjukt dålig på att laga mat själv...Kan man få veckopris?

Anonym sa...

Therese heter jag, 32-årig exilskåning i huvudstaden. Hittade till din blogg via en kommentar du gjort på en annan blogg tror jag, eller kanske via en länk på en annan blogg. Tycker att du är jättebra i Extra Extra och Misses lista, och ser fram emot att se dig i Hjälp! mot Chevy Chase och co. Kul att läsa om din vardag och upptäcka att du är en "alldeles vanlig" människa trots att du är kändis.
Kram Tess

Anonym sa...

Nina här, 22 år bor i Växjö. Jobbar som undersköterska inom psykiatrin. Hittade dig på någon annans blogg, minns dock inte vems, men man kommer ju ihåg dig från Skilda Världar framförallt, som man följde slaviskt (&faktiskt fortfarande tittar på de perioder som det går repris ;) jag e dålig på o uppdatera min blogg men kolla gärna...