lördag 8 november 2008

Tävling!


Det här är vinsterna! Två koppel från SVTs nya program Djursjukhuset. Och det här är tävlingen: Jag är ensam hemma ikväll och jag vill ha tips på vad jag ska göra. Det kan vara realistiska tips eller hitte på. Så skriv ett inlägg och skriv vilken färg på koppel du vill ha om du vinner. Lycka till!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Du ska såklart blogga och titta på svensson svensson denna lördag kväll :) Vinner jag så skulle jag vilja vinna ett blått koppel till min lilla exotic-kille :)

Krma. helenafena@live.se

Anonym sa...

Hej!
Jag brukar också ha svårt med att komma på saker att göra. Men då kan man alltid leta efter gamla brev som man skrev när man var liten! Det är kanonmysigt att åka bakåt och känna vad man kände då, vad som var "inne" då och vilka killar man gillade ;)
Pinsamt men kul!

Skulle jag vinna är det röda kopplet absolut finast! :D

Ha en bra kväll!
Louise

sorellinaandersson@hotmail.com

Anonym sa...

ta-hand-om-dig-själv-kväll. Det är ju så himla skönt och kanske något man lätt glömmer bort. Sätt på lite fin musik, tänd ljus. Häll upp ett glas vin.
Gör ett fotbad med lite skum, fila och smörj in fötterna. Måla tånaglarna (det är faktiskt inte bara på sommaren man kan ha målade tånaglar). Gör peeling och lägg en anisktsmask och två gurkskivor över ögonen och släng dig i soffan och bara njut, njut njut. Sen när din man kommer hem så är du både utvilad och fräsch =) Mitt tips till dig. Om jag vinner skulle jag vilja ha ett grönt koppel! Kram

Anonym sa...

Glömde min mail. Det man inte har i huvudet får man ha i fingrarna (iaf på nätet)
lillasoetflikkan@passagen.se

Anonym sa...

Byt plats med vovvarna för en kväll. Se livet från deras vinkel. När det är dags för sista kvällspromenaden, låt dem hålla dig i kopplet =)

Vinner jag vill jag ha ett grönt koppel till min lufs.

Kram, Tessan

Anonym sa...

Glömde ju min mailadress: therese_ullstrom@hotmail.com

Anonym sa...

du ska skriva. vad som helst. jag brukar sätta på en bra skiva sen låta tankarna flöda.. det är så otroligt befriande. testa vettja!

(ps ett rött koppel vore fint)

angelicahedlund@live.se

Anonym sa...

gör som jag (som oxå sitter själv ikväll) blanda en riktigt god Frozen daiquri 8stavas det så??) och bara njut franför tv:n och titta på det du vill, zappa När du vill och bara njut av lugnet. Dröm dig bort!
sara@ottersten.com

(färg spelar ingen roll)
Kram