måndag 24 november 2008

Nog för att...

...det är mysigt med snö, men snö och storm!
Hur man än klär sig så blåser det in någonstans. Jag har varit och fixat mitt hår idag.
På väg hem hamnade jag mitt i bombkaoset på Kungsgatan. Typiskt. Köer som var galet långa.
Ikväll ska jag på slutfest på "Extra Extra". Det ska bli väldigt kul.
Vad gör ni i vintervädret?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ligger hemma och kollar på tv. Nice!

Anonym sa...

Efter att fått veta att alla "bondbussar" som går dit jag bor va inställda, min vän som satt på en buss som låg i diket ringde snällt o berättade..så fick jag ringa min man som slutade tidigare för att vi skulle hinna hämta barnen.
Väl hemma körde vi fast med firmabilen, skottade som dårar. Gatan var inte plogad sen igår. Fick till slut in den bilen, då va det bara att skotta mer för att få ut nästa...våran privata.
Efter att ha hämtat på dagis så körde vi fast där med..
Så idag har jag använt muskler jag ej visste att jag hade..skotta, skotta..

Claudia sa...

Haha, stackars dig!

Nettan sa...

Det verkar som om det är bra att bo här nere i Blekinge där det bara är ett tunnt, tunnt täcke av snö som kom idag. Det snöade i någon timme eller så. Inga problem här inte.

Anonym sa...

Insnöad hela dagen. Bor man på landet kan man räkna med att det inte plogas. 50cm snö över hela vägen och när första plogbilen körde i diket 2ggr fick han nog och åkte hem. Efter sig lämnade han en 1x2meter plogvall på vår infart och en oköpbar väg. Vid 5 kom den riktiga killen och styrde upp snöröjningen.

Anonym sa...

Shoppat lite.. å sen varit på 3års kalas...:-D

hannahgange sa...

Har inte heller så mkt snö här i småland. Har haft en lärarstudent från vxu idag (och 2v till). Hon verkar toppen! annars har jag städat och gett ena katten magmedicin. Börjar längta till julen en sväng... gör ni andra det?? HA det så kul på festen! =P

Anonym sa...

Jag har jobbat i snön. Eller ja, gått i den fram och tillbaka mellan stallet och caféterian och ner till privathästarnas hagar och våra lektionshästars hage. Men sen jag kom hem från jobbet har jag inte varit utanför dörren *S*