lördag 8 november 2008

Kvällspromenad

Nu ska jag gå ut på en lååång kvällspromenad. Sen ska jag hem och plugga och tända ljus och dricka te. Nice. Sen ska jag dra en vinnare förstås! Jag avslutar tävlingen 00.00, så kom igen nu, låt fantasin flöda fritt om vad jag skulle kunna hitta på en ensamkväll som denna!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har jag precis kollat på Svensson Svensson och samtidigt hade jag premiär på glöggen o pepparkakor :P Det är så mysigt att krypa upp i soffan med något varmt att dricka och kolla på mysiga Svensson Svensson. Jag älskar det! Det känns så harmoniskt med en helt vanlig familj. Och du är jättebra på att spela Lina :) Hoppas det blir en säsong till efter detta, jag tröttnar aldrig på den serien. Ha en mysig kväll du också. kram

Anonym sa...

Du skulle kunna spela Monopol med dig själv och vara säker på att du till slut skulle få känna känslan av att bygga hotell på Norrmalmstorg....eller så kan du träna på blandade småhopp ifall du blir aktuell i Stjärnor på is...eller så gör du som jag.....tar en grogg , surfar runt och hamnar på en kanonsida ;-)

Anonym sa...

Skrattade nyss åt tapeten, har en exakt likadan i min nya lägenhet, gulrandig! Blir vitt för mig med!

Claudia sa...

Haha...ja den gulrandiga är ett minne blott här hemma

maddy sa...

Det jag alltid brukar göra när jag är själv hemma och som jag vill tipsa om är att ta fram den där filmen som sambon aldrig vill se, tända några ljus, krypa upp i soffan med en massa kuddar och en filt och bara ta det lugnt. Eller gå in på youtube, sök på alla artister som du lyssnade på när du var yngre och dröm dig tillbaka till den tiden :D (och skratta åt alla roliga kläder och frisyrer :D )

maddy sa...

glömde ju min mail när jag skrev förut maddy.84(a)gmail.com

spelar ingen roll vilken färg jag får på kopplet :D Vore bara kul att vinna :D