tisdag 26 augusti 2008

Vem är du?

Det vore kul att veta.
Jag är lite nyfiken.
Berätta nåt bara.
Vem är du?

13 kommentarer:

Ependyma Louise sa...

*ser sig omkring*

Vem, jag? Bara en 29-årig tjej som alldeles nyligen äntligen fått chansen att pröva på teater, skådespeleri. Kan inte förstå att det inte hänt förrän nu, men oerhört givande är det, inte minst tack vare den sköna amatörteatergrupp jag hamnat i. Bara ge sig in i det utan att egentligen kunna någonting... både roligt och läskigt. Men det är väl själva definitionen av spänning.

Lade alldeles nyligen upp bilder från vår rekorduppsättning på min blogg, där finns också en recension lokaltidningen gav oss.

Ha det bäst. /Louise :)

Anonym sa...

jag?
Snurrade in på din blogg via intresse för misses. Oxå tjej, 28

Det var så gulligt att läsa om hur kul du tyckte att de var, o sen har jag liksom fortsatt kolla lite...känner mig lite som jag spionerar, fast jag atnat att syftet med en blogg är att folk ska läsa den :)

Kram

Anonym sa...

Vem är jag? 22 årig tjej som bor i Gävle sen snart 2 år tillbaka (annars från lilla bruksorten surahammar..) Jobbar som barnskötare. Intressen: gymnastik, musik (sjunger lite), krosgshow och pyssla med halsband=)

Claudia sa...

Tack!
Det är så kul att veta lite vilka ni är!

Carolin sa...

Jag är en 22-årig tjej från Lund. Äger och driver ett hunddagis och ägnar mitt liv åt hundar på olika sätt. Det var så jag halkade in på din blogg, från början när du skrev om dina hundar. Fastnade dock och har fortsatt läsa även efter ditt "bloggbyte" :) /Carolin

Claudia sa...

Vad kul att ni har följt med från mina tidigare bloggar!
Carolin! Hunddagis! Vad kul!

Anonym sa...

Jag e en 31 årig tjej som halkade in på din blogg när jag läste om Misses på nån tidnings hemsida. Sen har jag fortsatt läsa, skriver som "anonym" sa, känns som man spionerar, fast syftet med en blogg liksom är att läsas..

Har själv en blogg, men den är inte så kul o inga bilder direkt.. http://carli.blogg.se
Kolla in om du vill.

Ha en bra dag /Eli

Anonym sa...

HEJ!!!
men detta är ju för jäkla kul, att hitta din blogg, du är ju så himla braaa!!
Jag måste bara fråga- har du italienska rötter?

Ha en trevlig kväll!!!!

Anna

Anonym sa...

En 30-årig tjej som hittade din blogg idag via Blondinbella =)

Claudia sa...

Ja, min pappa är italienare.

Unknown sa...

Hola ! Jag är Zandra.. En helt vanlig tös med vanliga funderingar ( ibland totalt knasiga *asg* ) som hittade hit via Bellas blogg.. Tycker det är himla kul o Du kickar ass tjejen ;) Vem minns inte skilda världar ? *s*

Anonym sa...

ja är en 19 årig tjej som hitta din blogg via bellas.
ja har en son som är en månad gammal och heter james. världens bästa, synd bara att hans pappa är en skit. men de är vi 2 mot världen.
älska dig i skilda värdar

Anonym sa...

jag är Madde, en tjej på 21 år från hälsingland :) En bloggare som råkade hamna in på din sida av en slump och ja tycker du verkar vara en jordnära och rar tjej =) dessutom tycker ja du gör bra roller så ja kommer fortsätta läsa din blogg :)

ha det bra :) kram kram